Herfst uitverkoop

Posted 20/09/2023 by DungeonsandDice in Uncategorized / 0 Comments

We beginnen langzaam onze herfstverkoop op te zetten. Dit om lekker ruimte te maken in de opslag (die is weer eens te vol) dus deze periode lekker leuke korting op vele producten.
vanwege de grote drukte achter de schermen, lukt niet alles in 1 keer, dus we gaan groep voor groep af. Dat betekend dat er iedere dag iets bij kan gaan komen. We zullen via onze facebook en instagram delen wanneer weer iets onlibe staat.
je vind alle items onder het kopje ‘Autumn Sale’ bij elkaar. Staat daar product tussen zonder actieprijs? Dan hebben we die alvast aangepast, maar zijn we nog niet toegekomen aan de lijst om aan te passen. Dus dat volgt dan nog.

wil je bestellen en toch nog even afwachten om alles samen te versturen, dat kan. Zet het dan in opmerkingen erbij, anders versturen wij zodra we eraan toekomen! Bij een volgende bestelling heb je met verzendkosten dan 2 opties. Je kan verzendkosten terugkrijgen door ons een berichtje te sturen met je gegevens. Of optie 2 is om extra verrassing te krijgen voor minimaal gelijk aan de verzendkosten. Geef je keuze dan ook weer aan bij bestellen!

voor nu staan er al meer dan 1000 minis in de catagorie. Moet nog een aantal afprijzen, maar dat gebeurd rond het middag uur 😉

Tags: