Over Dungeons and Dice

Door onze liefde voor gamen, zijn we jaren geleden in aanraking gekomen met Dungeons and Dragons. En dat is blijven hangen. Waar het begon met verzamelen van dobbelstenen is het uitgebreid naar miniaturen, en nog veel meer. We hebben dan ook veel soorten dobbelstenen, evenals (on)geschilderde miniaturen en verfbenodigdheden. Onder de minis vinden jullie zowel gebruikte als nieuwe miniaturen en we doen ons best om regelmatig nieuwe ladingen toe te voegen.

Dungeons en Dice is gespecialiseerd in Dungeons and Dragons en Pathfinder. Zowel minis als dobbelstenen zijn onze kernartikelen. Naast deze webshop, werken we nauw samen met de webshop  Letters and Lights. Wil je dan ook daar bestellen, dan betaal je maar 1 keer verzendkosten.
Daarnaast werken we regelmatig samen met Vechel Fantasy, waar we ook alleen maar voor lof over zijn. Ook zijn avonturenboek voor kinderen staat op onze site, evenals de mogelijkheid om ze in te huren voor een DnD sessie.

.

Bij ons lopen twee katten rond, die met enige regelmaat ‘helpen’ in te pakken door te spelen met de inpakmaterialen. En natuurlijk leren ze onze kleine meid ook alles van helpen bij de winkels 😉

Zoek je ooit een miniatuur of dobbelsteen set, spel of iets anders wat niet op de website staat, dan gaan we graag op zoek voor je of het nog te krijgen is.