Over Dungeons and Dice

Ik ben Rob en door mijn liefde voor gamen, ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met Dungeons and Dragons. En dat is blijven hangen. Waar het begon met verzamelen van dobbelstenen is het uitgebreid naar miniaturen. Vanuit daar was de stap om andere mensen te helpen aan dobbelstenen en miniaturen snel gemaakt. Tegenwoordig hebben we dobbelstenen, boeken, minis, unpainted minis, verfbenodigdheden en meer.

Dungeons en Dice is gespecialiseerd in Dungeons and Dragons en Pathfinder. Zowel minis als dobbelstenen zijn onze kernartikelen. Maar ik bekijk altijd of we met iets doorgaan of standaard iets toevoegen. Zo zijn we de pathfinder boeken alleen op bestelling gaan doen, want ze bleven te lang in de opslag staan om standaard in het assortiment te hebben.

Voornamelijk run ik de winkel alleen, maar heb ik heb een helpende hand als dit nodig is. Zoals onze twee katten, die met enige regelmaat ‘helpen’ in te pakken door te spelen met de inpakmaterialen. En natuurlijk leren we onze kleine meid ook alles van helpen bij de winkels ;).

Deze webshop is ontstaan, omdat ik graag andere mensen help hun plezier in deze hobby te vinden. Door alle alle ervaringen met Corona heb ik besloten weer full time te gaan werken om een vaste basis als inkomen te houden. De webshop hebben we doorgezet om deze geweldige hobby te blijven ondersteunen. Hierdoor is uiteindelijk ook de keus gemaakt om (tijdelijk) te stoppen met evenementen, want ik nam vrij van mij werk om daar te kunnen staan.

Is het soms beetje te veel? Ja, eerlijk waar dat is soms. Maar 40 uur werken, daarnaast zendingen verwerken, versturen en dan nog tijd maken voor het eigen gezin. Dat is hoe we het nog steeds blijven doen.

Zoek je ooit een miniatuur of dobbelsteen set, spel of iets anders wat niet op de website staat, dan gaan we graag op zoek voor je of het nog te krijgen is.