Over Dungeons and Dice

Ik ben Rob en door mijn liefde voor gamen, ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met Dungeons and Dragons. En dat is blijven hangen. Waar het begon met verzamelen van dobbelstenen is het uitgebreid naar miniaturen. Vanuit daar was de stap om andere mensen te helpen aan dobbelstenen en miniaturen snel gemaakt. Tegenwoordig hebben we dobbelstenen, boeken, minis, unpainted minis, verfbenodigdheden en meer.

Dungeons en Dice is gespecialiseerd in Dungeons and Dragons en Pathfinder. Zowel minis als dobbelstenen zijn onze kernartikelen. Naast deze webshop, werken we nauw samen met de webshop  Letters and Lights. Wil je dan ook daar bestellen, dan betaal je maar 1 keer verzendkosten.
Daarnaast werken we regelmatig samen met Vechel Fantasy, waar we ook alleen maar voor lof over zijn. Ook zijn avonturenboek voor kinderen staat op onze site, evenals de mogelijkheid om ze in te huren voor een DnD sessie.

.

Voornamelijk run ik de winkel alleen, maar heb ik heb een helpende hand als dit nodig is. Zoals onze twee katten, die met enige regelmaat ‘helpen’ in te pakken door te spelen met de inpakmaterialen. En natuurlijk leren ze onze kleine meid ook alles van helpen bij de winkels ;).

Deze webshop is ontstaan, omdat ik graag andere mensen help hun plezier in deze hobby te vinden. Vorige jaar (’22) heb ik besloten door alle ervaringen door Corona weer full time te gaan werken om een vaste basis als inkomen te houden. De webshop hebben we doorgezet om deze geweldige hobby te blijven ondersteunen. Dit houdt in dat we minder evementen kunnen doen, maar wel een betere toekomst kunnen bouwen voor mijn gezin en de webshop.

Is het soms beetje te veel? Ja, eerlijk waar dat is soms. Maar 40 uur werken, daarnaast zendingen verwerken en ontvangen. En tijd maken voor het eigen gezin. Dat is hoe we het nog steeds blijven doen.

Zoek je ooit een miniatuur of dobbelsteen set, spel of iets anders wat niet op de website staat, dan gaan we graag op zoek voor je of het nog te krijgen is.