Leveringen rest van jaar

Posted 20/11/2020 by DungeonsandDice in Uncategorized / 0 Comments

Beste allemaal.

Helaas gaat het jaargetijde dat pakketten vertraging kunnen hebben weer in. De postbedrijven zullen er alles aan doen om het op tijd te bezorgen, maar voorgaande jaren leert ons dat ze elke keer weer overladen worden met bestellingen. Dus hou er rekening mee dat pakketten mogelijk vertraagd zijn.

Daarnaast hebben de postbedrijven, waarmee wij onze zaken doen, besloten om dit jaar vanaf 20-11 t/m 31-12 een ‘piek’ tarief te berekenen op ieder pakket. Ten aanzien van de eerdere verhoging en feit dat wij alles verzekerd versturen (zonder dit aan jullie door te berekenen), zijn wij genoodzaakt deze piektoeslag wel toe te passen. Dit betreft een verhoging van € 0.25.

Natuurlijk beginnen we met oog op het afgelaste Dutch Comic Con gelijk met een actie van 10% korting, waardoor je de piektoeslag al snel terug kunt verdienen ;). Deze actie loopt t/m 5-12-20. Gebruik hiervoor de code: DCC10
En verder gaan we in december natuurlijk nog andere acties hebben. Maar meer daarover komt in december.

Tags: