Geen DCC, dus extra speciale actie

Posted 27/03/2020 by Chamelieus in Uncategorized / 0 Comments

Dit weekend zou Dutch Comic Con geweest zijn. Een van onze grootste evenementen waar wij altijd staan. Het is verplaatst naar begin juli in de hoop dat het door kan gaan. Wij vinden het ook erg jammer dat we deze periode dan ook niet de vreugde van de RPG’s kunnen delen. Speciaal omdat we allemaal Dutch Comic Con moeten missen, hebben wij besloten een unieke actie te gaan doen komende maand. Vanaf vandaag t/m 30-04 hebben we een nieuwe loterij. Voor iedere € 30,- die je besteed krijg je een lot toegekend. Na april trekken wij de winnaar. De prijs hiervan? Wel, dat is niet 1 prijs, maar enkele prijzen. De eerste prijs is niets anders dan de Colossal Red Dragon (zonder vuur) t.w.v. € 300,-.  2e en 3e plek krijgen een verrassingspakket t.w.v. € 50,- en € 25,-.

Tevens gaan we onze 20% korting nog steeds geven. Maar nu bij bedragen vanaf € 25,-. Hiervoor kun je bij het shoppen de code DCC2020 gebruiken. Dit geldt op slechts enkele van de ruim 2100 producten niet. Dus sla je slag en koop desnoods samen met je vrienden.

Naast deze producten gaan we deze tijd ook enkele nieuwe producten lanceren. Zo krijgen we binnenkort verf voor miniaturen in het assortiment om je een nog completer aanbod te kunnen bieden. Ook gaan we na het succes van onze mystery package deze uitbreiden. We gaan ze opsplitsen in meerdere groepen, waaronder een mystery package voor dobbelstenen, minis, verf of een combinatie van dobbelstenen en minis. En er komen nog een aantal algemene mystery boxen van hogere waarden. Puur voor als je jezelf eens wil laten verrassen.

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.