Shelf Sale 2, Win a Boardgame, Nieuw.

Posted 20/07/2019 by Chamelieus in Uncategorized / 0 Comments

Tot en met het einde van de maand (31-7) pakken wij de onze Shelf sale weer op. Dit keer ligt de focus met op onverfde miniaturen van de Deep Cuts en Nolzur’s Marvelous Miniatures lijnen. Maar ook zijn dobbelstenen in de sale. Deze keer in het bijzonder de Besconlijn. Maar uiteraard hebben we ook nog wat geverfde miniaturen toegevoegd.

Tijdens deze laatste periode van deze maand maak je nog steeds kans op een bordspel. Bij iedere € 30,- wordt er een lot toegekend aan je account. Op 1 augustus zullen wij de gelukkige winnaar benaderen. Heb je vanaf begin juni voor bv 20,- gekocht en koop je nu nog iets voor 10,-, dan heb je dus al 1 lot. Verzendkosten worden hierbij niet meegerekend.

Komende tijd komen weer heel wat sets van de miniaturen terug in productie. Wij zijn aan het kijken of wij hier pre orders voor kunnen aanmaken, zodat je boosters en bricks kunt bestellen. Mocht je nu al daarin interesse hebben, leg dan gewoon even contact.

Laatste set die er weer bijgekomen is Waterdeep Dragon Heist.
Nieuwe dobbelstenen van Chessex, Lab Dice zijn ook in voorraad en kunnen besteld worden. Het gaat hierbij om test sets, waarvan niet bekend is of ze nogmaals uitkomen voor productie.

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.