Nieuwe voorraad en verwacht

Posted 16/05/2019 by Chamelieus in Uncategorized / 0 Comments

Wederom een bericht om wat nieuwe stock te melden. Vandaag en morgen zijn we druk bezig met nieuwe minis toevoegen. Hiertussen zitten minis uit diverse sets van Pathfinder Battles en D&D Miniatures, waaronder de volgende sets: Maze of Death, Rage of Demons, Monster Menagerie, Rusty Dragon Inn, Tomb of Annihilation. Tevens hebben we een aantal Townsfolk binnen gekregen, evenals diverse test/prototype minis. Deze laatste verschijnen morgen in de winkel ;). 
Ook is er een grotere partij minis van Storm King’s Thunder weer onderweg en we hopen deze dit weekend of komende week online te plaatsen. De volgende unpainted miniatures worden ook morgen verwacht: Dwarf female paladin, dwarf male paladin, goblins, skeletons, vampires, zombies, elf male sorcerer, human female cleric, human female rogue, human male cleric. 

Op het gebied van dobbelstenen zijn de nieuwe chessex sets natuurlijk gewild. Ook deze komen morgen weer lekker binnen, dus kun je met gerust hart weer bestellen bij ons. Ook de metalen dobbelstenen zullen na morgen weer aangevuld zijn. 

Ons eerst volgende evement is op 2 juni op de universiteit van Eindhoven, Fantasy Court. Ook hier kun je eventueel je bestelling afhalen. Let wel, deze bestelling moet dan wel betaald zijn bij bestellen. Je kunt alleen op afhalen klikken om de verzendkosten te besparen. 

Zoals altijd, zoek je iets wat je wil, maar niet op de site staat, laat het ons weten en we kunnen op zoek gaan voor je. 

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.