Nieuwe Voorraad en tijdelijk gesloten

Posted 20/04/2019 by Chamelieus in Uncategorized / 0 Comments

Zojuist zijn wij begonnen om de nieuwe voorraad toe te voegen aan de website. Dungeon of the mad mage en vele players characters van de unpainted wizkids lines (nolzur & deep cuts) zijn/worden toegevoegd aan de website. Ook nog enkele nieuwe kleuren dobbelstenen hebben zich hier bij mogen voegen.

We gaan na pasen even een welverdiende rust nemen en zullen daarbij geen orders behandelen. Er zal na pasen t/m 2 mei geen order verzonden worden. Je kan wel gewoon je order plaatsen en dan wordt dit op 3 mei gewoon weer opgepakt.

Wil je nog voor die tijd bestellen en dus ook nog geleverd hebben, dit kan t/m maandag 22-04 18:00 (lokale tijd) Alles

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.